PSİKOLOJİK DESTEK HİZMETİ

Üniversitemiz Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından, ilçelerdeki birimlerde okuyan öğrencilerin ulaşım sorunu nedeniyle “Psikolojik Destek Hizmeti” çevrimiçi olarak verilmektedir. Öğrencilerimiz, söz konusu Merkezden çevrimiçi psikolojik destek hizmeti alabilir.

Kurumsal Akreditasyon Programı ve Süreçleri Toplantısı

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Prof.Dr. Orhan TAŞKESEN başkanlığında, akademik ve idari personellerimize 27.11.2023 Pazartesi günü saat 11.00’de “Kurumsal Akreditasyon Programı ve Süreçleri”  hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kısmi Zamanlı Çalışan Öğrencilerimize Yönelik Toplantı Yapıldı

Meslek Yüksekokulumuz Sekreteri Ercan DİREK’in başkanlığında 23.11.2023 Perşembe Günü saat 15.00’de kısmi zamanlı çalışan öğrencilerimize yönelik görev ve sorumlulukları hakkında toplantı yapıldı.