2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU

-2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA STAJ YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN, DOLDURMASI GEREKEN EVRAKLAR, UYULMASI GEREKEN KURALLAR, STAJDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULACAK HUSUSLAR, STAJ TARİHLERİ VE   GETİRİLMESİ  GEREKEN  EVRAKLAR  İLE  İLGİLİ  TÜM  BİLGİLER  RESMİ WEB SİTEMİZDE (ÖĞRENCİ / STAJ İŞLEMLERİ BÖLÜMÜNDE)  İLAN EDİLMİŞTİR.  STAJ  YAPACAK  TÜM  ÖĞRENCİLERİMİZİN O KURALLAR DOĞRULTUSUNDA HAREKET ETMESİ GEREKMEKTEDİR. AKSİ TAKDİRDE ÖĞRENCİLERİMİZ STAJ YAPMAMIŞ SAYILACAKTIR.

-YAZ OKULUNA KATILACAK ÖĞRENCİLER AYNI ZAMANDA STAJ YAPAMAZLAR. AYNI ANDA STAJ VE YAZ OKULUNA GİDENLERİN STAJLARI İPTAL EDİLECEKTİR.

ÖNEMLE DUYURULUR.

YÖNETİM